skip to main content
Aanmelden

Steunen

De onderzoeken die wij uitvoeren helpen om de behandeling van migraine- en clusterhoofdpijnpatiënten te verbeteren en geven daarnaast fundamenteel nieuwe kennis over het onstaan van hoofdpijn. Uw hulp is daarbij van groot belang!

Sokken actie

img

Om meer geld op te halen voor ons onderzoek zijn wij sinds kort gestart met de hoofdpijn-webshop. U kunt ons steunen door warme sokken te kopen met ons LUMINA logo! Met de aankoop van deze LUMINA sokken steun je het onderzoek naar migraine en clusterhoofdpijn bij het Leids Universitair Medisch Centrum.

Deze hoogwaardige sokken zijn geproduceerd door het Nederlandse bedrijf SOXS en worden gemaakt van 100% schapenwol uit Nieuw–Zeeland . Het zijn daarmee de perfecte sokken om de winter mee door te komen!

Meer informatie? Of wilt u direct de sokken kopen?
Bezoek dan de hoofdpijn-webshop!

Financiële steun

Wilt u het onderzoek naar migraine, clusterhoofdpijn en andere vormen van hoofdpijn financieel steunen, dan kunt u uw bijdrage direct overmaken naar de Bontius Stichting/Doelfonds Lumina.

Rekeningnummer
IBAN: NL85 INGB 0651 2912 16
BIC: INGBNL2A

Adres
Bontius Stichting t.n.v. Doelfonds LUMINA
Albinusdreef 2
2333 ZA Leiden

Vermeld in de vrije tekst: “Hoofdpijnonderzoek” of, indien u een bijdrage specifiek voor het clusterhoofdpijn onderzoek wilt overmaken, “Clusterhoofdpijnonderzoek“.

Wij danken u hartelijk voor uw steun.

Hebt u vragen over het maken van donaties, dan kunt u contact met ons opnemen via hoofdpijnonderzoek@lumc.nl.