skip to main content
Aanmelden

Meedoen

Wij zijn constant op zoek naar patiënten en gezonde vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan ons onderzoek. Hieronder hebben we de lopende projecten waar we nu deelnemers voor zoeken op een rijtje gezet. Voor een samenvatting van al onze projecten en de berichtgeving daaromtrent, kijkt u op onze projectenpagina.

Lopende onderzoeken

Migraine

Op dit moment lopen er verschillende onderzoeken naar migraine waaraan u mee kunt doen. Enkele voorbeelden zijn:

Clusterhoofdpijn

Op dit moment lopen er verschillende onderzoeken naar clusterhoofdpijn waaraan u mee kunt doen. Enkele voorbeelden zijn:

Meer informatie of aanmelden?

Een overzicht van alle lopende projecten vindt u via de projecten knop hieronder. Van elk onderzoek is een korte samenvatting en e-mailadres beschikbaar. Bij interesse in deelname of vragen over een onderzoek kunt u zo direct de goede onderzoekers mailen. U kunt zich ook meteen aanmelden voor een van de onderzoeken via de aanmeld-knop.

Steun ons onderzoek

De onderzoeken die wij uitvoeren helpen om de behandeling van migraine- en clusterhoofdpijnpatiënten te verbeteren en geven daarnaast fundamenteel nieuwe kennis over het onstaan van hoofdpijn. Uw hulp is daarbij van groot belang!

Hier vindt u meer informatie over hoe u ons onderzoek kan steunen.

Bekijk ook