skip to main content
Aanmelden

Koppijn

Het boek ‘Koppijn’ is vanaf vandaag verkrijgbaar op bol.com of in de lokale boekwinkel! 1 op de 5 mensen lijdt aan migraine of een andere vorm van hoofdpijn. Professor Gisela Terwindt van het LUMC schreef er een boek over met praktische tips voor een beter leven.

De carrière van Terwindt vindt vanaf de studie biologie en geneeskunde grotendeels plaats in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), waar zij in 1998 promoveerde op het onderwerp ‘klinische genetica bij migraine’ en neuroloog werd. In de jaren erna werd zij hoofd van het hoofdpijncentrum en uiteindelijk hoogleraar neurologie. Met meer dan dertig jaar klinische hoofdpijnervaring weet Terwindt als geen ander de fijne kneepjes van het hoofdpijn-vak, die zij heeft gebundeld in het boek ‘Koppijn’.

Maar liefst twee miljoen Nederlanders hebben last van hoofdpijn, waarbij het devies vaak is ‘leer er maar mee leven’. In dit boek kan iedereen zien wat men zelf kan doen aan hoofdpijn en hoe de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Deze praktische tips zijn onderbouwd met wetenschappelijke kennis en zijn daarmee gebaseerd op de ervaringen van miljoenen hoofdpijnpatiënten. Dit is een toegankelijk boek voor iedereen die (weleens) hoofdpijn of migraine heeft, maar ook voor artsen bij wie patiënten aankloppen met hun klachten.

Koppijn lezen?

Bestel het boek dan meteen via bol.com of ga naar uw lokale boekhandel!